Nedladdningsbart material

Var så god - ta för dig! 

Nu behöver du inte googla för här har vi samlat lite matnyttigt som du kan ladda ned till din dator/telefon. Välj om du vill skriva ut och dela ut till medarbetare, lägga på fikabordet eller en hjälpande hand för dig idag.

Ät mer hälsosamt
Vad du väljer, hur mycket och hur ofta du äter påverkar hur du mår. Här får du tips på hur du kan tänka kring kosten för att må bra.
BÄTTRE SÖMN
Till dig själv, en medarbetare som söker hjälp eller allmän kunskap? Här kommer du få konkreta tips som ger dig en bra start.
KRIS
Plötsligt sker något oväntat och en kris drabbar dig eller en kollega. Här är några tips för dig som vill kunna finnas där då.
MINDFULNESS
Hitta ro och energi under arbetsdagen med hjälp av denna övning. Rasmus som guidar dig är leg. psykolog
Dagbok
SÖMNDAGBOK
Få bättre kontroll på din sömn så är denna dagbok perfekt för dig. Lär dig se vilken tid i månad eller vad som påverkat bättre eller sämre nätter.
CHECKLISTA
Har du balans mellan arbetet och resten av livet? Svara på 22 frågor och få bättre självinsikt kring ditt nuläge och utvärdera kring din balans i arbete och fritid.

Arbetsgivare som vill ha kontroll

Varje månad samlar vi ihop det senaste inom arbetsmiljö, viktiga nyheter kring lagändringar osv men ett mail som bara innehåller viktiga tips - är inte alltid det roligaste? Så vi blandar in bra matrecept, friskvårdstips, utmaningar och självklart vad som händer hos oss som du inte vill missa. Får du inte våra mail, se genast till att lämna din mailadress och namn här nedan.
Kristinehamn
Karlskoga

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Gå med i vårt nyhetsbrev nedan så får du våra nyheter skickade direkt till din e-postadress.
Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.

Webbplats av Area81.se