Vi behöver bli fler

Nu söker vi en företagsläkare/Specialistläkare
i arbetsmedicin

Vi söker dig som är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård eller specialistläkare i arbetsmedicin. Du har intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Som Företagsläkare på VarnumHälsan Företagshälsa så ser vi dig som en expertresurs i samarbete med våra kunder och kundanställda. Du jobbar med att stödja chefer och HR i rehabilitering-, hälsa-, arbetsmiljöärenden. Du skall vara bekväm i din yrkesroll och kunna undersöka och bedöma om medicinska hinder finns för ett arbete. Du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten i din roll som medicinskt ansvarig.

Vi ser att du är självständig och social, då arbetet innebär mycket kundkontakter! Vidare är du är affärsmässig, konsultativ och bra på att hantera komplexa situationer.

Du kommer att utföra samtliga medicinska kontroller i arbetslivet.

VarnumHälsan är en företagshälsa som hjälper företag, organisationer och människor att förbättra den fysiska, psykiska och sociala hälsan. Hos oss är det roligt att jobba!

Passar du in på detta ser vi fram emot din ansöka via mail:

ansokan@varnumhalsan.se

Har du frågor går det självklart bra att ställa via mail eller ring oss och prata med vår VD Katarina.

Kristinehamn
Karlskoga

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Gå med i vårt nyhetsbrev nedan så får du våra nyheter skickade direkt till din e-postadress.
Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.

Webbplats av Area81.se