Frukostevent hösten 2024

Som kund till oss bjuder vi in till små event där vi lyfter ett ämne, njuter av en go frukost & möter andra företagare som prioriterar en god arbetsmiljö. Eventen är gratis för våra kunder och vi tänker att ni är max 2 pers/företag. Är du inte kund än men nyfiken? Varmt välkommen att höra av dig & kostnaden är då 250 kr/pers.

Välkomna att boka er plats nu!

Låt oss snacka stress

Står du eller någon & väger på vågskålen? Vi ser att stressrelaterade problem ökar på arbetsplatserna så låt oss lyfta signaler som ni kan vara uppmärksamma på. Vi möter dagligen kundföretag som lyfter denna fråga, så nu kör vi ett frukostevent & lyfter detta ämne!

  • 4/9 Kristinehamn
  • 6/9 Karlskoga

Klimakteriet & arbetslivet

Klimakteriet – vad kan du som arbetsgivare göra? På hög efterfrågan tar vi en favorit i repris & med ett tillägg på detta. Klimakteriet i arbetslivet (passar alla oavsett ålder, kön osv) + fysioterapeuten förklarar hur man ska tänka kring träning

  • 15/10 Kristinehamn

Alkohol & droger i arbetslivet

Julen är stressig & många tar ett extra glas för att varva ned. Men vilka signaler kan du som arbetsgivare uppmärksamma? Hur många glas är okej & hur vet man om kollegor är i riskzonen?
  • 20/11 Kristinehamn
  • 22/11 Karlskoga
Gratis för våra kunder,
annars kostar 250 kr
Kristinehamn
Karlskoga

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Gå med i vårt nyhetsbrev nedan så får du våra nyheter skickade direkt till din e-postadress.
Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.

Webbplats av Area81.se