Laddar Events

« All Events

Arbetmiljöutbildning maj 2024

maj 15 @ 08:00 - maj 16 @ 16:00

9,500.00kr

Bokning

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Arbetsmiljöutbildning
9,500.00 kr (exkl. moms)
10 available

Som chef och arbetsgivare är du ansvarig för arbetsmiljön på arbetsplatsen. Med denna arbetsmiljöutbildning får du all den kunskap du behöver om arbetsmiljöverkets föreskrifter och bestämmelser. Passar även utmärkt för dig som är skyddsombud.

Behöver du komma igång med ditt arbetsmiljöarbete eller fräscha upp dina arbetsmiljökunskaper? Då är detta utbildningen för dig då den passar alla – nybörjare eller erfaren. Oavsett om du är chef, skyddsombud, arbetsmiljöombud eller HR.

Under utbildningen hanteras den lagstiftning som reglerar arbetsmiljöområdet och som ligger till grund för arbetsmiljöarbetet. Fokusområden är Ergonomi och Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) samt en introduktion i rehabiliteringsprocessen. För att omsätta faktiska krav i praktiken vävs din verksamhets egna processer och arbetssätt in i utbildningen. Du som deltagare ges möjlighet att påbörja, utveckla och analysera ditt arbetsmiljöarbete genom diskussioner, övningar och kunskapsöverföring mellan deltagare.

Utbildningen är på 2 dagar. Utbildningen anpassas delvis till din verksamhets egna processer, arbetssätt och rutiner med fokus på det förebyggande arbetsmiljöarbetet.

Med anledning av att AFA förlängt sitt bidrag tom 240631 erbjuder vi nu en extra öppen arbetsmiljöutbildning 15-16 maj 2024. Passar det bättre med en egen utbildning för ditt företag-kontakta oss så löser vi det!

Details

Start:
maj 15 @ 08:00
End:
maj 16 @ 16:00
Cost:
9,500.00kr
Kristinehamn
Karlskoga

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Gå med i vårt nyhetsbrev nedan så får du våra nyheter skickade direkt till din e-postadress.
Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.

Webbplats av Area81.se