MediYoga för nybörjare-nu hos VarnumHälsan!

10 oktober 2022

Äntligen kan vi erbjuda en kurs i MediYoga för nybörjare i VarnumHälsans regi! Kursen vänder sig till den som vill lära sig mer om stress och stresshantering med MediYogan som verktyg.

In och kika på länken nedan för mer information och anmälan!

MediYoga för nybörjare (varnumhalsan.se)

Fler artiklar

15 november 2022

Leg. Psykolog alternativt Leg. Psykoterapeut hos VarnumHälsan?

VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.

Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad Leg. Psykolog alternativt Leg. Psykoterapeut. Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag!

Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg. Psykolog/leg Psykoterapeut hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa resultat och värde för våra kunder.

Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

Samtalsstöd och samtalsbehandling

Psykosociala arbetsmiljöfrågor

Kartläggningar

Handledning av individer och grupper

Vi söker dig som är leg. Psykolog alternativt leg. Psykoterapeut och har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal, utbildning och grupper.

Meriterande om du har vidareutbildning inom eller erfarenhet av området rehabilitering, organisatorisk och social arbetsmiljö. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund.

Hos VarnumHälsan erbjuder vi dig möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa och intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 60-80 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan till: ansokan@varnumhalsan.se

För frågor kontakta VD Katarina Hagberg på 0550-850 55

Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.
Webbplats av