Frukostföreläsningar om Bemötande vid psykisk ohälsa

09 december 2022

Träffa vår KBT-terapeut Mia Sjöberg Eriksson och hör henne berätta om utbildning "Bemötande vid psykisk ohälsa" som hon under hösten börjat ha här på VarnumHälsan. Utbildningen handlar om psykisk ohälsa, stress/sårbarhetsmodellen, symtom och hur man som chef eller arbetsledare kan bemöta medarbetare med psykisk ohälsa.

Vi bjuder som vanligt på en go frukost och ni får möjlighet att diskutera och ställa frågor! Mia är även vår MediYoga instruktör.

14 februari i Kristinehamn och 16 februari i Karlskoga

Anmälan här Frukostföreläsning Bemötande vid psykisk ohälsa (varnumhalsan.se)

Fler artiklar

17 november 2022

Administrativ och serviceinriktad kommunikatör!

Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!

För att lyckas i rollen bör du ha god erfarenhet av kommunikationsarbete, främst i digitala kanaler. Du håller en hög servicegrad och är bra på att bygga relationer!

Som person ser vi att du är självständig, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och har ett sinne för detaljer.

Din framtida tjänst:

I rollen som administrativ kommunikatör är du en viktig nyckel för att teamet ska fungera optimalt och för att bidra till nöjda kunder.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet att arbeta med digitala kanaler

Är en bra kommunikatör och kan uttrycka dig väl i skrift

Producerar innehåll till intranät och hemsida

Stöttar kollegor med planering och bokning av uppdrag

Tycker om kundkontakter

Sköter beställningar och statistiksammanställningar

Bidrar till trivsel på företaget samt agerar administrativt stöd till teamet

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt:

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort.

Placeringsort: Karlskoga (men även arbete i Kristinehamn förekommer)

Arbetstid helgfria vardagar 8-16:30

Sista ansökningsdag är den 15 december.

Varmt välkommen med Din ansökan till:

ansokan@varnumhalsan.se

eller kontakta VD Katarina Hagberg 0550-85055

15 november 2022

Leg. Psykolog alternativt Leg. Psykoterapeut hos VarnumHälsan?

VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.

Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad Leg. Psykolog alternativt Leg. Psykoterapeut. Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag!

Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg. Psykolog/leg Psykoterapeut hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa resultat och värde för våra kunder.

Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

Samtalsstöd och samtalsbehandling

Psykosociala arbetsmiljöfrågor

Kartläggningar

Handledning av individer och grupper

Vi söker dig som är leg. Psykolog alternativt leg. Psykoterapeut och har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal, utbildning och grupper.

Meriterande om du har vidareutbildning inom eller erfarenhet av området rehabilitering, organisatorisk och social arbetsmiljö. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund.

Hos VarnumHälsan erbjuder vi dig möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa och intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 60-80 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan till: ansokan@varnumhalsan.se

För frågor kontakta VD Katarina Hagberg på 0550-850 55

Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.
Webbplats av