Frukostföreläsning StressKompassen- för ett liv i bättre balans! 8sep och 29 sep

25 maj 2022

Vi bjuder på frukost och berättar om vårt nya koncept StressKompassen.

StressKompassen är en workshop för alla medarbetare. Det är en förebyggande insats för att minska stressrelaterad ohälsa och här ges möjlighet att reflektera över vilka faktorer som påverkar ens mående och vad man behöver göra för att komma vidare.

Under vår frukost kommer Leg.Psykolog Beatrice Karlsson och Leg. Psykoterapeut Lennart Wallin att berätta om konceptet Stresskompassen.

Föreläsningen vänder sig till Dig som är chef eller har en HR-funktion.

Varmt välkommen med din anmälan!

(OBS: Begränsat antal platser och max 2 personer från varje företag)

Fler artiklar

23 mars 2023

Är du Leg. Psykolog /Leg. Psykoterapeut kanske du blir vår nästa kollega?

KvalifikationerArbetslivserfarenhet

Meriterande

Företagspsykolog -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort

Krav

B

Om jobbet

VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.

Vi vill utöka vårt team med ytterligare en kollega! Hoppas det är du!

Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg. Psykolog/leg Psykoterapeut hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa resultat och värde för våra kunder.

Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

Samtalsstöd och samtalsbehandling

Psykosociala arbetsmiljöfrågor

Kartläggningar

Handledning av individer och grupper

Vi söker dig som är leg. Psykolog alternativt leg. Psykoterapeut och har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal, utbildning och grupper.

Meriterande om du har vidareutbildning inom eller erfarenhet av området rehabilitering, organisatorisk och social arbetsmiljö. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund.

Hos VarnumHälsan erbjuder vi dig möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa och intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad deltid initialt, men med stor möjlighet till heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Arbetstid helgfria vardagar 8-16:30

Arbetsort Kristinehamn.

Sista ansökningsdag 15 april 2023.

Varmt välkommen med din ansökan till: ansokan@varnumhalsan.se

För frågor kontakta VD Katarina Hagberg på 0550-850 55

Copyright © 2023 Varnumhälsan. Alla rättigheter reserverade.
Webbplats av