Nyhetsbrev maj 2017

Sommarhälsning från VarnumHälsan

Äntligen känns det som att våren kommit och bakom hörnet väntar sommaren!

Öppettider under sommaren
Inför sommarsemestern vill vi meddela att vi stänger vår verksamhet som vanligt vecka 29-31. Vid ärenden som under denna period är brådskande och som inte kan vänta till vi åter öppnar hänvisar vi till Clarahälsan på telefonnummer 054-22 17 00.

Inför hösten
Under hösten planerar vi för ett antal olika utbildningar och andra kundaktiviteter. För information om vad som händer – kika in på vår hemsida www.varnumhalsan.se

Från och med den 1 augusti kommer vi ta ut milersättning för våra resor med bil ut till er som är våra kunder. Detta gäller då vi utför beställda uppdrag på plats hos er. Uppgifter kommer finnas specificerade på era fakturor.

Personalförändringar
Vi hälsar nyanställda Isabel Höijer Björk välkommen till oss! Hon är legitimerad psykoterapeut och hon kommer framförallt arbeta med våra kunder i Kristinehamn. Isabel börjar arbeta hos oss den 14 augusti.
Till hösten kommer också Thea Berggren åter i tjänst efter studier till ergonom och Åsa Licke kommer under senare del av hösten åter efter föräldraledighet.

Nu i maj månad avslutar Annika Uddström sin anställning på VarnumHälsan efter många år hos oss som ekonom. Vi önskar Annika all lycka till med det nya arbetet!

Vi på VarnumHälsan önskar er alla en riktigt fin sommar!