Lediga jobb

Arbeta med oss på VarnumHälsan- är Du den vi söker?

VarnumHälsan söker Leg. Psykoterapeut / Psykolog till vår verksamhet.

Vi söker dig som kan tänka dig att jobba deltid/heltid hos oss.

Du är legitimerad psykolog eller psykoterapeut, med fördel utbildad inom KBT. Du har erfarenhet av arbetspsykologins utredning och arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå.

Som psykolog/psykoterapeut hos oss arbetar du förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med våra kunder.

Uppdragen innebär framförallt samtal och utredningar på individnivå men kan också röra sig om grupphandledning, rådgivning till chefer, utbildningar samt akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering.

Du har ett konsultativt förhållningssätt, du är kundorienterad och trivs bra i det självständiga arbetet. Du tycker om att arbeta med andra professioner och ser värdet av att arbeta i team för att uppnå bästa möjliga resultat hos våra kunder. Du bidrar också till ett gott arbetsklimat.

Du har goda IT kunskaper och körkort.

Tjänstgöringsgrad:
Deltid/Heltid

Placering:
Vi har enheter i Kristinehamn och Karlskoga och utgår från någon av dessa orter. Verksamheten omfattar även geografiskt Degerfors- och Storfors kommuner och resor sker inom området.

Tillträde:
Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Senaste ansökningsdag:
Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2020.

Övrigt:
B-körkort är ett krav.
Kollektivavtal finns mellan Vårdföretagarna (Almega) och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna och Vision.

För mer information kontakta:
VD -Katarina Hagberg 0550-85055
Företagssköterska/ facklig företrädare Vårdförbundet -Ulrika Ekström 0550-85063

Välkommen med din ansökan som innehåller CV och personligt brev via mail

 

Vi söker Företagsläkare

Vi är en företagshälsa som skapar sunda, säkra och attraktiva arbetsplatser genom att öka medvetenheten kring hälsa och arbetsmiljö hos våra kunder.

VarnumHälsan finns med mottagningar på orterna Kristinehamn och Karlskoga. Bolaget startades 1967 och vi är idag  16 anställda i olika professioner som arbetar tillsammans med våra cirka 400 kundföretag.

Våra kunder finns framförallt på våra orter där vi har mottagningar men även på andra orter inom Degerfors, Storfors och östra Värmland.

Vill du vara med och jobba i vårat härliga gäng på VarnumHälsan AB?

Läs mer och ansök nedan:

Företagsläkare

 


 

Inga lediga jobb på sidan?

Vi vill alltid komma i kontakt med personer med rätt kompetens och intresse av att arbeta hos oss!
Om vi för närvarande inte har specifika rekryteringar på gång så är du ändå välkommen att kontakta oss genom att skicka in ditt CV och berätta lite om dig själv. Det går givetvis också bra att slå en signal!